PVC Stolarija

Kuća predstvlja više od nepokretnosti, ona je Vaš Dom. Zato je pri gradnji i renoviranju veoma bitno pitanje poverenja. A tu sve zavisi od pouzdanog partnera. Naše specijalizovano preduzeće za VEKA profile će Vas angažovano i kompetentno posavetovati u svim pitanjima vezanim za prozore. Ono se oslanja na provereni kvalitet inovativnih sistema profila VEKA koja je vodeće preduzeće u svetu kada se radi o tehnoligiji izrade prozora. Od VEKA profila izrađeno je do sada preko 100 miliona prozora i vrata.

Raznovršnošću sistema koji omogućavaju punu slobodu u individualnom osmišljavanju prozora podjedanako su oduševljeni proizvođači prozora, arhitekte i svi oni koji su gradili kuću. Uverite se i sami u mnogobrojne prednosti VEKA sistema.

ALU STOLARIJA

Kada je potrebna lagana ali čvrsta i postojana konstrukcija i kada se radi zastakljivanje većih površina, aluminijumska stolarija je prvi izbor. Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke izolacione sposobnosti i visok stepen završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu daće potrebnu dozu luksuza sa naglaskom na moderni stil.

U segmentu proizvodnje ALU stolarije držimo visok nivo kvaliteta, jednako u izboru materijala kao i preciznosti izrade. Zbog vrhunskih performansi opredeleli smo se za grčkie proizvođače profil sistema "ELVIAL", koji su jedni od lidera u proizvodnji aluminijumskih profila širokog spektra primene u oblasti građevinarstva.

Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa. Veoma je važno i to što se ovim profilima takođe postiže i ušteda toplotne energije a njihova glatka površina znatno olakšava održavanje.

Sigurnosna vrata ARRIKTON kombinacijom topline drveta i elegancije metala u jedinstveni dizajn Vašem domu daje poseban duh jednostavnosti. Dizajn sigurnosnih vrata pogodan je za bilo koji prostor, izlazimo u susret svim arhitektonskim zahtevima.

Veliki broj modela koji se izdajaju po svom kvlitetu i estetici pruža vam mogućnost da izaberete dizajn koji će vaš prostor učiniti jedinstvenim.