Sistem ELVIAL 2000 Benefit odgovara evropskim standardima za zvučnu izolaciju i vodonepropustljivost. Sistem ELVIAL 2000 Benefit je dizajniran kako bi zadovoljio zahteve graditelja, inženjera i saradnika koji žele spojiti estetiku, trajnu funkcionalnost, otpornost i ekonomske privilegije od aluminijskih ramova.

Funkcionalnost sistema ELVIAL 2000 Benefit odgovara za sve aluminijske konstrukcije. Osim toga, njegova funkcionalnost se proširuje za specijalne konstrukcije.

Sistem ELVIAL 2000 Benefit hladni - bez termo prekida je sistem koji se jedini koristio kada uopšte nije postojao termo prekid. Međutim on i danas nalazi svoju primenu kao što je unutrašnja bravarija, poslovni prostori, apartmani na primorju. Ovaj sistem je za 25-30% cenovno nižeg ranga u odnosu na termo sisteme, a to predstavlja jedan od presudnih faktora kod proizvođača pri odluči za ovaj sistem.

 

GARANCIJA 10 GODINA

Aluminijumski prozori koji su napravljeni od Elvial grčkog profila, 67.5mm sa termičkim prekidom (termo mostom), serije 2200 su izradjeni prema visokim evropskim standardima.

Profil podnosi sve klimatske promene i ima zašitu od vetra sa odvodom vode, promena stakla od 4mm i duplog stakla od 20mm, estetski poluskriveni dihtung sa dihtovanim lajsnama, odvodi vode, termo i izolaciju od buke, i maksimalnu stabilnost.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PROFILA "ELVIAL", SERIJE 2200:
- Koeficijent prolaska toplote: U = 3,1 W/m2K
- Keoficijent izolacije za buku: Rw = 37 dB

GARANCIJA 10 GODINA

Sistem ELVIAL 4600 termo smart multilock je sistem aluminijumskih profila, sa termo prekidom koji se okivaju okovima kao za PVC stolariju.

To je perjanica svih Elvialovih sistema po savremenim tehničkim rešenjima, što potvrđuje i sertifikat protiv obijanja (VK2 kategorija).

Puno više prihvatnika, a niža cijena okova od standardnih okova za aluminijum čini ovaj sistem veoma privlačnim za svakog proizvođača, kao i za krajnjeg kupca.

GARANCIJA 10 GODINA

Paneli naših segmentnih garažnih vrata izrađeni su od pocinkovanog čeličnog lima, plastificirani su i termo izolovani sa poliuretanskom penom.

Zahvaljujući 40 mm-skoj ispuni poliuretanskom penom vrata imaju izuzetnu termoizolaciju koeficijenta 0,38 W/m*K.

Takođe ono što treba napomenuti je i to da koristimo panele izrađeno po najmodernijoj tehnologiji koja onemogućava priklještenje prstiju.

Naša vrata sastoje se od 4 i više panela, koja spajamo šarkama.

Iz uspravnog položaja pomoću naših vođica vrata stižu u vodoravan položaj.

Naše vođice zahtevaju mesto za montažu i uvek se ugrađuju iza otvora, na unutrašnje zidove.